fritidforalla.se har uppdaterats

Fritid för allas webbsida har uppdaterats, läs mer om förbättringarna!

Fritid för alla

Fritid för allas webbsida har gjort en stor uppdatering, nedan kan du läsa mer om förbättringarna!

 

Under 2021 har vi arbetat för att göra det lättare att navigera på sidan genom att separera sidorna Fritid för alla och Fyrisgården. fritidforalla.se har blivit mer självständig och sidan är mer anpassat Fritid för alla.

 

Vi hoppas att det ska göra det lättare att hitta alla aktiviteter och navigera dig runt. Du kan fortfarande klicka på rutorna på Fritid för allas startsida för att hitta aktiviteter men nu kan du också hitta Aktiviteter, Evenemang och Nyheter enkelt i huvud menyn.

 

För verksamheter som är intresserade av nätverket Fritid för alla finns det nu mer lättillgänglig information i menyn. Du kan också prenumerera på Fritid för allas nyhetsbrev.

 

Syns inte ändringarna för dig?

Testa töm cacheminnet på din webbläsare.

 

Utvecklingen fortsätter framåt

Vi har också skapat ännu mer möjligheter till mer utveckling längre fram bland annat genom en egen utbildningssida som kommer fyllas på. Planer finns att göra webbsidan mer tillgänglighetsanpassad och skapa en tips och trixbank som kommer utvecklas under våren.

 

Har du några frågor om den nya webbsidan eller några andra funderingar kopplat till Fritid för alla? Kontakta oss på info@fritidforalla.se

 

Vill du bli medlem i nätverket? Klicka här för att komma till anmälan.