Inspirationsföreläsning med Aron Anderson

I samband med Fritid för alla-dagen anordnas en inspirationsföreläsning med Aron Anderson

Inspirationsföreläsning – Aron Anderson

Den 25 januari hålls Fritid för alla-dagen på Fyrishov. I samband med detta erbjuder Fritid för alla, SISU Idrottsutbildarna och Studiefrämjandet in till en kostnadsfri inspirationsföreläsning med Aron Anderson.

 

Aron Anderson är professionell äventyrare och uppskattad inspiratör och föreläsare. Han har antagit utmaningar som de flesta inte ens skulle drömma om. Och genomfört äventyr som kräver en exceptionell styrka, både fysiskt och mentalt. Hans fantastiska bedrifter inspirerar andra att inse sina möjligheter – oavsett svårigheter.

 

Som första person i rullstol har Aron bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, han har simmat 37 kilometer över Ålands hav, armcyklat från Malmö till Paris och skidat 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen. Bland mycket annat! Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning. Och att det inte alltid är målet som är viktigast. Konsten är att kunna njuta av vägen dit.

 

Föreläsningen erbjuds främst till de föreningar och organisationer som deltar i Fritid för alla-dagen men också andra föreningar och organisationer som är aktiva i Uppland.